Uw apotheker(s):

E. Liem, D.B.M. Straver en F.T.H. Liem

Tel: 010 418 35 38

info@apotheekmcs.nl

Visie apotheek

Veilig
Een veilig gebruik van medicijnen komt op de eerste plaats. Naast onze dagelijkse controles en nauw overleg met de voorschrijvers, waarborgen wij uw veiligheid door in ons kwaliteitssysteem al uw opmerkingen en eventuele vergissingen te registreren. Dit systeem maakt het ons mogelijk herhalingen van deze punten in de toekomst te voorkomen. Ook voeren wij jaarlijks een risico-analyse uit om toekomstige vergissingen te minimaliseren.

Gemak
Het gebruiken van  medicijnen is niet altijd prettig. Wij willen daarom alles wat erbij komt kijken zo makkelijk mogelijk voor u maken. Wij streven er naar u diensten te bieden die zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen. Wij kijken zeer kritisch naar onze eigen werkwijze. Door het steeds waar mogelijk verbeteren hiervan, kunnen wij meer tijd vrij maken om u te woord te staan.

Betere werking
Het is algemeen bekend dat medicijnen beter hun werk doen als deze op de juiste wijze en tijdstip worden ingenomen. Daarnaast kunnen verschillende medicijnen elkaars werking beïnvloeden. Uiteraard helpen wij u hierbij dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Maar wij gaan verder dan dat. Onze medewerkers worden steeds weer bijgeschoold om hun kennis actueel en op een hoog niveau te houden. Wij hebben structureel overleg met uw arts. Wij weten, dat het hebben van  vertrouwen in het medicijn een bijdrage levert aan uw herstel.

Wij streven er dan ook naar dat u niet alleen vertrouwen kunt hebben in uw arts, maar vooral ook in de apothekers en hun assistenten  als de specialist voor medicijnen.

Persoonlijke aandacht
De medewerkers van de apotheek vinden het bijzonder van belang dat iedere cliënt zich als persoon geholpen voelt. Dit doen wij door persoonlijke aandacht en waar mogelijk zorg op maat te leveren. Wij blijven onze best doen om u dit elke dag opnieuw te kunnen uitstralen.