Uw apotheker(s):

E. Liem, D.B.M. Straver en F.T.H. Liem

Tel: 010 418 35 38

info@apotheekmcs.nl

Services

Bezorgen
Voor mensen die moeilijk ter been zijn, hebben wij een bezorgservice. Deze service is gratis. Geef bij het bestellen van uw medicijnen door dat de medicijnen bezorgd moeten worden en de bezorger brengt het bij u thuis. Mocht u veel medicijnen nodig hebben, probeer dat dan te combineren, zodat de bezorger alles in één keer bij u thuis kunt brengen. De medicijnen worden tussen 15.30 en 20.00 uur bezorgd.

Inloopspreekuur
Het is mogelijk om zonder afspraak een gesprek te hebben met een van onze apothekers, Dhr. F.T.H. Liem of Mw. D.B.M. Straver. Iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur is er een inloopspreekuur.
U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om op een ander tijdstip een van de apothekers te kunnen spreken.

Voorlichtingsbijeenkomst voor cliënten
Minimaal eenmaal per jaar organiseert Apotheek Medisch Centrum Schiebroek een voorlichtingsbijeenkomst voor onze cliënten en mantelzorgers. De bijeenkomst gaat over het gebruik van medicatie bij een bepaalde aandoening. Meer weten? De datum en het onderwerp wordt elk jaar in het voorjaar bekend gemaakt. Houdt onze nieuwsberichten in de gaten!

Servicedag diabetes
Elk jaar organiseert Apotheek Medisch Centrum in het laatste kwartaal servicedagen voor onze cliënten rondom het onderwerp diabetes mellitus.

Geneesmiddelen Robot
Onze apotheek is voorzien van een geneesmiddelen robot. Dit is een apparaat dat de medicijnen brengt op de plek waar het gewenst is. Wordt u aan de balie geholpen, dan brengt de robot uw medicijnen (via loopbanden) naar een uitgiftepunt en daar kan de assistente de doosjes direct van de juiste etiketten voorzien. De efficiëntie door de robot zorgt ervoor dat de wachttijden aan de balie zo kort mogelijk gehouden kunnen worden.

Helaas komen niet alle medicijnen uit de robot. Voor grote of aangebroken verpakkingen moet de assistente soms even weglopen. Ook geldt dit uiteraard voor incontinentie artikelen of verbandstoffen.