Uw apotheker(s):

E. Liem, D.B.M. Straver en F.T.H. Liem

Tel: 010 418 35 38

info@apotheekmcs.nl

Services

 

Bezorgen
Wilt u uw medicijnen en/of hulpmiddelen thuis laten bezorgen? Dat kan: via onze bezorgservice. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Bent u niet thuis als onze bezorger langskomt? Dan neemt onze bezorger uw medicijnen of hulpmiddelen mee terug naar de apotheek. U vindt dan een bezorgkaart in uw brievenbus. U wordt gevraagd om contact met ons op te nemen om de bezorg-/ophaalmogelijkheden te bespreken.

N.B. Wilt u dat wij uw medicijnen of hulpmiddelen afleveren via uw brievenbus of bij de buren als u niet thuis bent? Dan kunt u hiervoor afspraken met ons maken

Geneesmiddelen Robot
Onze apotheek is voorzien van een geneesmiddelen robot. Dit is een apparaat dat de medicijnen brengt op de plek waar het gewenst is. Wordt u aan de balie geholpen, dan brengt de robot uw medicijnen (via loopbanden) naar een uitgiftepunt en daar kan de assistente de doosjes direct van de juiste etiketten voorzien. De efficiëntie door de robot zorgt ervoor dat de wachttijden aan de balie zo kort mogelijk gehouden kunnen worden.

Helaas komen niet alle medicijnen uit de robot. Voor grote of aangebroken verpakkingen moet de assistente soms even weglopen. Ook geldt dit uiteraard voor incontinentie artikelen of verbandstoffen.